Zásady ochrany osobních údajů – nařízení GDPR | InternetBusiness.fr

V rámci evropského nařízení GDPR společnost Internet Business zavedla plán k zajištění optimální ochrany údajů návštěvníků v souladu s Doporučení CNIL.

Kromě naší stránky Zákonné oznámení, nyní máme zásady ochrany osobních údajů, založené na šabloně doporučené WordPress.org.

Tato stránka bude rozšiřována, jak bude náš bezpečnostní program postupovat.

Internetbusiness.fr již nyní nabízí bezpečnější zážitek než většina francouzských stránek.

Poslední aktualizace: červenec 2018.

Kdo jsme ?

Naše webová adresa je: https://www.gloria-project.eu.

Použití shromážděných osobních údajů

Komentáře

Když ponecháte komentář na našich webových stránkách, údaje zadané do formuláře komentářů, ale také vaše IP adresa a uživatelský agent vašeho prohlížeče jsou shromažďovány, což nám pomůže odhalit nežádoucí komentáře.

Anonymizovaný kanál vytvořený z vaší e-mailové adresy (známý také jako hash) lze odeslat do služby Gravatar a zkontrolovat, zda ji používáte. Klauzule o důvěrnosti služby Gravatar jsou k dispozici zde: https://automattic.com/privacy/. Po ověření vašeho komentáře bude váš profilový obrázek veřejně viditelný vedle vašeho komentáře.

média

Pokud jste registrovaný uživatel a nahráváte obrázky na webové stránky, doporučujeme, abyste se vyhnuli nahrávání obrázků obsahujících souřadnice EXIF ​​GPS. Návštěvníci vašeho webu mohou z těchto obrázků stahovat a extrahovat data o poloze.

kontaktní formuláře

Cookies

Pokud zašlete komentář na naše stránky, budete požádáni o uložení jména, e-mailové adresy a webových stránek do souborů cookie. Je to jen pro vaši pohodlí, takže nemusíte tyto informace zadávat, pokud zašlete další komentář později. Tyto soubory cookie vyprší po uplynutí jednoho roku.

Pokud máte účet a přihlásíte se na tento web, vytvoří se dočasný soubor cookie, který určí, zda váš prohlížeč přijímá cookies. Neobsahuje žádné osobní údaje a po zavření prohlížeče bude automaticky smazána.

Když se přihlásíte, nastavíme několik souborů cookie, abychom uložili vaše přihlašovací údaje a předvolby obrazovky. Životnost přihlašovacího souboru cookie je dva dny, životnost souboru cookie na obrazovce je jeden rok. Pokud zaškrtnete možnost „Zapamatovat si mě“, váš cookie připojení bude uchován po dobu dvou týdnů. Pokud se odhlásíte ze svého účtu, přihlašovací cookie bude smazán.

Změnou nebo odesláním příspěvku se do prohlížeče uloží další soubor cookie. Tento soubor cookie neobsahuje žádné osobní údaje. Jednoduše označuje identifikátor článku, který jste právě změnili. Platnost vyprší po jednom dni.

Vložený obsah z jiných webů

Články na tomto webu mohou obsahovat vložený obsah (např. Videa, obrázky, články ...). Obsah vložený z jiných webů se chová stejným způsobem, jako kdyby byl návštěvník k tomuto jinému webu.

Tyto webové stránky mohou shromažďovat údaje o vás, používat cookies, vkládat nástroje pro sledování třetích stran, sledovat interakce s tímto vloženým obsahem, pokud máte na svém webu připojený účet.

Statistiky a měření publika

Použití a přenos vašich osobních údajů

Doba ukládání dat

Pokud zanecháte komentář, komentář a jeho metadata se neomezují. Toto automaticky rozpoznává a schvaluje následující komentáře namísto jejich ponechání ve frontě moderování.

Pro uživatele, kteří se na našich stránkách zaregistrují (pokud je to možné), ukládáme také osobní údaje uvedené v jejich profilu. Všichni uživatelé mohou kdykoli prohlížet, upravovat nebo mazat své osobní údaje (s výjimkou jejich uživatelského jména). Správci stránek mohou také tyto informace zobrazit a upravit.

Práva, která máte na svých datech

Máte-li účet nebo máte ponechané komentáře na webu, můžete požádat o zaslání souboru obsahujícího všechna osobní data, která máme o vás, včetně těch, které jste nám poskytli. Můžete také požádat o smazání vašich osobních údajů. Nezohledňuje to data uložená pro administrativní, právní nebo bezpečnostní účely.

Přenos vašich osobních údajů

Komentáře návštěvníků mohou být ověřeny pomocí automatizované služby detekce nevyžádané pošty.