Të dhënat e nxitura për t'iu përgjigjur (mirë) pyetjeve tuaja

Pa të dhëna, ju jeni thjesht dikush me një mendim

FAQ Web Business, Real Estate, Tech përditësuar që nga viti 2010

Gjithashtu pyesni pyetjen tuaj të personalizuar !

 
nis fushatën reklamuese

Trajnimi SEA: nisni fushatën tuaj të Google Ads me një ekspert

Krijo dhe optimizo fushatën tënde të Google Ads me specialistin tënd Profiscient në SEA. VSM-ja korrespondon me referencën e paguar,…
Shembull-e-viraliteti-Sfida-e-përplasur me akull

Çfarë e bën përmbajtjen virale në internet?

Nëse jeni të njohur me marketingun në internet ose blogjet SEO, ndoshta keni lexuar tashmë artikuj ose…
blej apartament në irlandë

Bleni apo merrni me qira një apartament në Irlandë?

Duke pasur parasysh çmimet e larta të qirasë, a duhet të blini një apartament në Irlandë kur keni një mundësi karriere?…
Dënimi i lidhjes google nofollow

A është e mundur ndëshkimi i Google për lidhjet nofollow?

Një sajt që bën një lidhje "të klikueshme" në një faqe tjetër dërgon një sinjal pozitiv në Google. Një faqe që…
vlerësoni vlerën e faqes së internetit të biznesit në internet

Si të vlerësoni vlerën e një faqe interneti ose një biznesi në internet?

Shumë softuer ofrojnë një vlerësim automatik të faqes suaj të internetit, bazuar veçanërisht në të dhënat falas për…
Psikologjia e blerësve të pasurive të paluajtshme

Si (mirë) të negociosh një blerje të pasurive të paluajtshme? (apartament, shtëpi…)

Ju keni vendosur të merrni masa, të blini banesën tuaj kryesore ose për një investim me qira. Si të negocioni mirë...
qiramarrës i çmendur

Një qiramarrës i ardhshëm i tjetërsuar në BREST?

Pasi ju prezantova me një top 10 nga qiramarrësit e mi më të këqij dhe më pas një rast të menaxhimit të vështirë të një qiramarrësi të tjetërsuar,…
qira e papaguar çfarë duhet bërë

Qiraja e papaguar: çfarë të bëni?

Kur zotëroni një njësi të vetme me qira, me një hua për të shlyer çdo muaj, ndikimi i qirasë së papaguar është i madh. Që…
ankandet e skaduara të emrave të domenit

Domenet e skaduara: pse dhe si t'i rikuperoni ato?

Shumë SEO janë të interesuar për domenet e skaduara. Në të vërtetë, një referencë e mirë në Google janë lidhjet + përmbajtja. Për të marrë…
këshilla për menaxhimin e qirasë

10 këshilla (të vërtetuara) për menaxhimin e qirasë

Një investitor i mirë është gjithashtu një menaxher i mirë. Këtu janë disa këshilla për menaxhimin e qirave për t'ju ndihmuar të jetoni mirë në vitet e ardhshme…
trazirat e lagjes psikiatri

Problemet e lagjes: kur pronari menaxhon edhe një urgjencë psikiatrike

Kur bleva pronat e mia të para, plotësova fletë të bukura EXCEL, ku qiratë kompensonin në heshtje pagesat mujore të…
blej ose merr me qira banesën kryesore

Bleni apo merrni me qira rezidencën tuaj kryesore në qytetin tuaj?

Sapo nënshkrova një kontratë të përhershme pas studimeve, bleva apartamentin tim të parë. Unë isha ende në një shok dhome dhe kisha...
mashtrim në sondazh online

Fitimi i parave me sondazhe: mashtrimi i shkollës së vjetër?

Në vitin 2010, shkrova versionin e parë të këtij artikulli mbi mashtrimin e sondazhit në internet. Fillimisht mendova...
të ardhura nga pasuria e zbritshme nga puna

Cilat shpenzime mund të zbriten nga të ardhurat nga prona?

Pyetja e ditës në forum ka të bëjë me shpenzimet për zhvillimin e parkingjeve dhe hapësirave të gjelbra. A mund t'i nxjerrim ato nga...
Rreziku i riklasifikimit si tregtar prone

Rreziku i rikualifikimit si tregtar prone: si ta shmangni atë?

Një përdorues interneti po shqyrton një strategji blerjesh të shumta për të shkaktuar dhe mbajtur një deficit të tokës, në mënyrë që të kufizojë tatimin. Kjo…
klientë të vështirë negociator i pasurive të paluajtshme

10 klientët më të vështirë për një negociator

Në vitin 2012 pata kënaqësinë të bëja një zëvendësim si negociator i pasurive të paluajtshme në një zyrë noteriale. Pas…
çfarë të bëjmë zgjedhja e parave të jetës

Çfarë të bëni me jetën dhe paratë tuaja? Bazat

Gjëja më e rëndësishme është të përdorni kohën (jetën tuaj) dhe paratë tuaja sipas PROJEKTEVE tuaja. Çfarë janë tuaj…
tregu në rënie të flluskës së pasurive të paluajtshme

Një flluskë strehimi? A do të bjerë tregu në vitin 2022?

Meqenëse jam interesuar për pronat e paluajtshme, domethënë që nga teza ime e masterit 2 në 2004, lexoj çdo muaj…
banesa më e keqe e qiramarrësit

Investimet në pasuri të paluajtshme: Top 10 nga qiramarrësit e mi më të këqij

Pasi bleva një apartament të parë në një godinë të vogël në vitin 2007, vendosa të blej ndërtesa të plota më pas. Ideja...
Investimi i parë me qira BREST

Investimi i parë me qira - 2007 deri në 2022

Në fund të vitit 2007, bëra blerjen time të parë me qira me një T1 në BREST. Pothuajse 3 vite pas studimeve të mia,...
sa kohë për të marrë hua

Kredia për shtëpi: për çfarë kohëzgjatjeje (logjike) për të marrë hua?

Periudha e huasë për blerjen e pasurive të paluajtshme nuk është gjithmonë një zgjedhje. Bota është e ndarë në 2 kategori,…
shesin prona të paluajtshme shpejt

Si të shisni pasuri të paluajtshme shpejt (dhe me një çmim të lartë)? (apartament, shtëpi, etj.)

Dëgjoj shpesh një shitës të konkludojë: "Nuk jam me nxitim". Megjithatë, ndërsa është e arsyeshme të testohet paksa një çmim…
Këshilla për blerjen dhe shitjen e pasurive të paluajtshme

Lista kontrolluese për blerjen e pasurive të paluajtshme të shtëpisë ose apartamenteve: 8 kontrolle jetike

Për t'ju ndihmuar në kërkimin tuaj për një apartament ose një shtëpi, unë ju ofroj një listë me 27 këshilla / pyetje…
Veshje me porosi

Veshje të personalizuara: çfarë interesi për një kompani?

Rritja e famës dhe shitjeve të saj është sfida që çdo kompani duhet të përballojë çdo ditë. Ka disa mënyra për ta bërë këtë…
biznes-kuptim

Të kuptojë konceptin e formës juridike në krijimin e biznesit

Disa hapa janë thelbësorë për krijimin e një kompanie. Ndër ato të detyrueshme dhe jo të parëndësishme është zgjedhja e…
rreziku i pronarit të pronës me qira

Rreziku i qirasë i pronarit (të guximshëm) që investon në pasuri të paluajtshme

Gara me kohën ka filluar: Më duhet të qëndroj ende 23 vjet përpara se të shes ndërtesat e mia të para.…
Shitja e blerjes së shtëpisë në pension vjetor

A duhet të blini apo shisni shtëpinë tuaj në jetë?

Që nga viti 2013 dhe shkrimi i parë i këtij artikulli, pensioni i përjetshëm është zhvilluar në departamentin tim (29). Në atë kohë, ai…
si te zgjidhni web host

Si të zgjidhni një host të mirë në internet për një faqe interneti me trafik të lartë?

Interneti ka afro 2 miliardë faqe interneti në vitin 2022 dhe kjo shifër është larg stabilizimit. Të…
folës-drejtor

Drejtori i zinxhirit të furnizimit: në çfarë niveli ndërhyn ai?

Drejtori i zinxhirit të furnizimit është përgjegjës për koordinimin e operacioneve për të siguruar mbarëvajtjen e zinxhirit të furnizimit.…
imazh-kompani-mikrofon

Kufje me mikrofon: 3 kritere për kompanitë

Në një mjedis profesional, kufjet me mikrofon janë një aksesor shumë praktik. Ai plotëson nevojat e lëvizshmërisë dhe…
promovoj-events-si-të-brend-gjatë

Si të promovoni markën tuaj në ngjarje?

Për të tërhequr klientë të rinj dhe për të fituar shikueshmëri, duhet të miratoni një strategji komunikimi efektive. Është në këtë…
investoni aksionet e SCPI

SCPI: a duhet të abonoheni (në mënyrë të qartë) në aksione?

Akronimi SCPI korrespondon me kompaninë civile të investimeve në pasuri të paluajtshme. Kjo quhet "rock-paper". Ju mbani…
Dizajni i lëvizjes

Dizajni i lëvizjes: një mjet komunikimi plot potencial

Kohët e fundit, bota e marketingut ka paraqitur një koncept me vlerë të lartë të shtuar, por interesi strategjik i të cilit nuk është…
paneli i pyetjeve të konsumatorit

3 pyetje për të bërë panelin tuaj të konsumatorit

Kompozimi i një paneli konsumatori nuk është gjithmonë i lehtë. Pasi të jenë bashkuar individët, është ende e nevojshme të gjenden pyetjet e duhura…
Krahasimi i shërbimit të blerjeve CSS

Shërbimi i blerjeve krahasuese (CSS): a duhet të përdorni (vetëm) atë të Google?

Shërbimi i Krahasimit të blerjeve (CSS) lindi nga dënimi i Google në 2017 me një gjobë prej 2,4 miliardë…
start-status-for-eurl-bon

EURL: një status i mirë për të filluar?

Për sipërmarrësit që dëshirojnë të hapin biznesin e tyre, zgjedhja e statusit ligjor është një shqetësim themelor. Ajo përcakton...
në cilat-zona-ndërhyn-printimi 3d

Në cilat fusha ndërhyn printimi 3D?

I quajtur gjithashtu prodhim aditiv, printimi 3D është një grup procesesh që mbështeten në shtimin e materialit nëpërmjet modelimit.…
ueb 3 poligon

Mësoni Web3 – bëhuni zhvillues blockchain

Interesi im për zhvillimin e Web3 dhe blockchain fillon me të vërtetë në vitin 2022 me këtë postim pune në…
shoqëritë fiduciare

Roli i një fiduciari të korporatës

Nga përfundimi i procedurave administrative deri te kontabiliteti dhe menaxhimi njerëzor, menaxhimi i përditshëm i një kompanie ndonjëherë mund të jetë i vështirë.…
prona e paluajtshme-si-të-optimizosh-përfitueshmërinë-e-një-prone

Pasuri të paluajtshme: si të optimizoni përfitimin e një prone?

Dhënia me qira e pronës suaj nuk ju garanton domosdoshmërisht një kthim të mirë nga investimi. Shumë investitorë...
sigurt-e-commerce

E-commerce: si të siguroni dërgesat tuaja?

Në sektorin e shitjeve online, dërgimi i parcelave duhet të përgatitet me kujdes. Mbi të gjitha, duhet të mendoni për…
sms-campaign-when-to-choose-to-launch-it

Fushata SMS: kur duhet të zgjidhni ta lansoni?

Duke u shfaqur në të njëjtën kohë me celularët e parë, SMS (Shërbimi i Mesazheve të Shkurtër) tashmë janë ndër levat e marketingut…
deshifrimi-e-e-energjisë-ligjit-tranzicionit-për-green-growth

Deshifrimi i ligjit të tranzicionit të energjisë për rritjen e gjelbër

Lufta kundër ndryshimeve klimatike dhe optimizimi i pavarësisë energjetike janë dy çështje thelbësore të ndjekura nga shteti francez. Kjo është…
shesin falas

Digital Nomad: shitet falas?

Termi nomad dixhital shpesh lidhet me një sistem të pavarur që ju lejon të punoni tërësisht nga distanca nga…
referencë-frankofoni-zgjidh-cilën-agjenci

Referenca frankofone: cilën agjenci të zgjidhni?

Për të vendosur një strategji efektive të referimit natyror (SEO), agjencitë e SEO janë bërë lojtarë thelbësorë për kompanitë.…
riciklimi i lëndëve organike

Si të ricikloni lëndën organike në industrinë ushqimore?

Tonelata të mbetjeve prodhohen çdo vit në industrinë ushqimore. 70% janë mbetje organike. Këto janë mbetje...
imazh-rritje-shifra-si-të-shitjet

Si të rrisni shitjet përmes kanaleve tuaja dixhitale?

Rëndësia e kanaleve dixhitale në strategjinë e marketingut dhe të shitjeve të kompanive është vërtetuar mirë. Kur përdoret mirë,...
tregtia elektronike e ushqimeve të detit

Si të përparoni një sajt të tregtisë elektronike të ushqimeve të detit?

Louise na shkruan për faqen e saj të tregtisë elektronike të ushqimeve të detit: "Mirëmbrëma Erwan, Përsëri një falenderim i madh...
riciklimi i lëndëve organike

Biznesi i Gjelbër: produktet eko-përgjegjëse shiten 7,1 herë më mirë

Unë praktikoj me kënaqësi riciklimin duke përdorur koshin tim të verdhë, por prirem të jem i kujdesshëm ndaj gjithçkaje...
Bëhuni një investitor i pasurive të paluajtshme

Si të bëheni një investitor i pasurive të paluajtshme?

Pasuritë e paluajtshme janë një nga tregjet më fitimprurëse dhe më të qëndrueshme, dhe gjithashtu paraqesin pak rrezik për ata që…
drejtoritë më të mira dofollow SEO

Top 35 drejtoritë më të mira të SEO për të sulmuar 2022

Këtu është lista ime e 35 drejtorive më të mira SEO pa lidhje, për të përmirësuar SEO tuaj në Google në 2022.…
affiliate-training-errors-1200

Përkatësia: trajnim për të shmangur gabimet

Lidhja është një zgjidhje gjithnjë e më popullore me sipërmarrësit që duan të fitojnë të ardhura shpejt. E aksesueshme për…
Kriza e çmimeve të pasurive të paluajtshme

A po kthehen pasuritë e paluajtshme në çmimet e para krizës?

A është tregu i pasurive të paluajtshme shumë i shtrenjtë? A ia vlen të blesh? Tregu i pasurive të paluajtshme ndjek trendet shih…
refuzimi i kredisë për shtëpi

Precedent i kushtit të kredisë: mos marrja e marrëveshjes për të mos blerë më?

A mund të përdorim pretekstin e kushtit pezullues për marrjen e një kredie për të hequr dorë nga blerja e një prone? Kjo është pyetja…
shlyerja e parakohshme e kredisë

Shlyerja e parakohshme e kredisë: a është interesante për ju?

A është një ide e mirë të shlyeni (likuidoni) kontratën tuaj të sigurimit të jetës për një shlyerje të parakohshme kredie? Eshte ketu…
kohë e mirë për të blerë ose shitur pasuri të paluajtshme

A është koha e duhur për të blerë apo shitur pasuri të paluajtshme?

Të gjithë profesionistët e pasurive të paluajtshme do t'ju thonë: "është koha e duhur për të blerë!". Natyrisht, që vjen nga një negociator,…
Strategjia SEO fiton lidhje

5 strategji (të vërtetuara) SEO për të fituar lidhje në 2022

"Përshëndetje Erwan, si jeni? Unë jam duke punuar në kompaninë culaud (https://www.culaud.fr/) objektivi është të gjeneroj më shumë trafik dhe për rrjedhojë më shumë…
profesional-shoqërues-analizë-të

Analiza e mbështetjes profesionale

Biznesi është një mjedis shumë konkurrues. Ka shumë mundësi që punonjësit të dallohen. Megjithatë, ata janë…
lidhje në mbarë faqen

SEO: a duhet të shmangen lidhjet në të gjithë sitin (fundi, menytë, etj.)?

Ju po përpiqeni të bëni të njohur tregtinë tuaj elektronike dhe natyrisht, kjo kërkon SEO të mirë. Por për të përmbledhur, SEO…
ip raportimi-moderne

3 çelësat për raportimin modern të projektit

Një raport projekti bën të mundur përcaktimin periodik të treguesve të performancës së një projekti. Është një element thelbësor…
Korrelacioni MOZ SERP

Tregu i pasurive të paluajtshme në lagjen e 16-të të Parisit

Tregu i pasurive të paluajtshme në Paris 16 është kryesisht një kërkim për vendndodhjen, lagjen dhe rrugë. Vetëm…
strategji omnichannel

Pse markat e mëdha përdorin një strategji omnichannel?

Mora një pyetje të thjeshtë këtë javë: çfarë do të thotë strategji omnichannel? Pyetje e ngjashme: a duhet të japim…
Biznesi në Youtube drejton

Kompania: a janë perspektivat tuaja në YouTube?

Platforma e parë e pritjes së videove dhe motori numër 2 i kërkimit, YouTube nuk është më vetëm argëtim. Të…
Përmirësoni marrëdhëniet me klientët

3 këshilla për të përmirësuar në mënyrë efektive marrëdhëniet me klientët

Një biznes që dëshiron të jetë i suksesshëm duhet t'i kushtojë vëmendje të veçantë marrëdhënieve me klientët. Fama dhe zhvillimi...
shitja e fotografive në internet-një praktikë e mbikëqyrur kryesore

Shitja në internet: një praktikë e mbikëqyrur

Ju jeni një profesionist dhe dëshironi të hapni një faqe të tregtisë elektronike, por nuk dini nga të filloni. Ju…
marketing me ndikim

Si të përdorni marketingun me ndikim për të rritur biznesin tuaj?

Për vite me radhë, unë kam bërë marketing me ndikim pa e ditur. Jeta ime e përditshme është SEO (referencimi natyror). Unë ndihmoj…
Mjet LMS për të krijuar trajnimin tuaj dhe për të mësuar

LMS (Sistemi i Menaxhimit të Mësimit): mjeti i fuqishëm arsimor

Në epokën e globalizimit, ne jemi dëshmitarë të një revolucioni të vërtetë në teknologjitë e reja dhe dixhitalizim. Kështu, disa…
Marrja me qira e kutisë së strategjisë SEO

Kutia me qira: si të fitoni klientët me internetin?

Të fitosh klientë në internet do të thotë ta bësh faqen tuaj më të dukshme. Po ju tregoj sot një shembull me…
mirëmbajtje wordpress

Pse të kaloni në redaktorin Gutenberg për faqen tuaj të WordPress?

Për të filluar, çfarë është redaktori i bllokut të Gutenberg? I quajtur gjithashtu redaktori i bllokut të WordPress ose redaktori i Gutenberg, ai është redaktori…

Investimi në Irlandë (blerja e një apartamenti, dhënia me qira, etj.)

Mora një pyetje këtë javë në lidhje me një projekt investimi në pronë në Irlandë në formën e blerjes së një apartamenti…
Përdorni domenin e saktë të përputhjes së EMD për SEO

A duhet të përdor një EMD (domain përputhje të saktë) për SEO?

Domeni i përputhshmërisë së saktë (EMD) është një emër domaini që përmban fjalët kyçe të pyetjes në të cilën një…
Si të keni sukses në tregtinë tuaj elektronike

Si të keni sukses në tregtinë tuaj elektronike? 3 kërkime thelbësore

Suksesi i një E-commerce varet nga qarkullimi i krijuar. Në internet, 1% e trafikut të kualifikuar = 1% e qarkullimit.…

Si të llogarisni rritjen e qirasë?

Qiradhënësi ose qiradhënësi ka të drejtë të rishikojë qiranë e pronës së tij për një periudhë kohore…

Agjencia pa komision: po sikur të kurseni paratë tuaja?

Termi agjenci pa komision është në kontrast me praktikat tradicionale të agjencisë. Kur vendosni pronën tuaj në shitje në një agjenci…
Si të zhvillohet një Startup ndërkombëtar

Si të zhvillohet (si duhet) një startup ndërkombëtar?

Zhvillimi ndërkombëtar i një kompanie është një hap logjik kur perspektivat e rritjes në…

Cilat janë çelësat për një investim të mirë me qira?

Në kohë krize, pronat e paluajtshme qetësojnë. Kjo është arsyeja pse guri mbetet një nga investimet e preferuara të francezëve,…
logoja e biznesit të suksesshëm

4 këshilla për një dizajn të suksesshëm të logos së biznesit

Një element qendror i imazhit dhe markës së një kompanie, logoja është një mjet i fuqishëm marketingu. Ndaj ndiqni…
paketim i personalizuar-korporativ

Përfitimet e paketimit të personalizuar për biznesin tuaj

Komunikimi është thelbësor për çdo biznes dhe mund të marrë forma të ndryshme. Ndër më të zakonshmet dhe më efektivet,…
përdorim profesional i realitetit virtual

Realiteti i shtuar dhe realiteti virtual: cilat janë përdorimet profesionale?

Kur isha adoleshente, realiteti virtual ishte një kufje e destinuar për lojëra në PC ose konsolë (Nintendo Virtual Boy...
Pse ndërtimi i ekipit

Pse aktivitetet e ndërtimit të ekipit janë thelbësore për kompanitë?

Ndërtimi i ekipit ose përforcimi i ekipit është praktikuar që nga viti 1980. Nëse anglo-saksonët e duan këtë mjet menaxhimi,…
duart e bashkuara duke u bashkuar

Teknikët: si të menaxhoni më mirë ndërhyrjet tuaja të përditshme?

Pavarësisht sektorit të aktivitetit në të cilin veproni, sigurisht që keni teknikë në fuqinë tuaj punëtore. Këta punonjës janë…
fushatë e suksesshme e filialeve

Si të keni sukses në një fushatë bashkëpunëtore pa stres?

Përkatësia është në kuptimin e marketingut në internet është fakti i promovimit të produkteve dhe shërbimeve të saj përmes bashkëpunëtorëve /…
Dita e Konferencës SEOCamp 2013

Zemërimi i ditës së kampit SEO: çfarë ka ndryshuar që nga viti 2013?

Në vitin 2013, mora pjesë në Ditën e Kampit SEO në Angers. Ndërsa ricikloja në heshtje përmbajtjen time, pyesja veten…
transformimi dixhital i biznesit offline

Transformimi dixhital i një biznesi offline

Çfarë mund të bëjë transformimi dixhital për ju dhe biznesin tuaj? Tema është në modë, por gjithmonë diskutohet nën…
Produkti i tregtisë elektronike nuk disponohet SEO

E-Commerce: çfarë të bëni me një produkt të katalogut që nuk tregtohet më?

Pyetja e javës na vjen nga Clémentine: çfarë të bëni kur një produkt në tregtinë tuaj elektronike nuk është më i disponueshëm...
infinite scrolling SEO

Harmonikë, rrotull pafund, skeda: a është mirë për SEO?

A duhet t'i konsiderojmë fizarmonikët (fizarmonikët), rrotullën dhe skedat e pafundme si një bekim për përvojën e përdoruesit dhe referencën natyrore…
Unë zë vendin tim - Alex Dupont SB 29

[Tribute] Alex Dupont është pjesë e markës Stade Brestois 29

Alex Dupont ndërroi jetë më 1 gusht 2020. Dhe unë jam ende pak emocional për këtë në 2021. Sofoot e përmblodhi shkëlqyeshëm…
Nëndomenet dhe SEO

A duhet të përdoren nënfushat për SEO?

"Përshëndetje Erwan, kam një pyetje të shpejtë në lidhje me nëndomainët. Unë krijoj një faqe që shet 3 kategori produktesh.…
Agjenci referimi në internet

Çfarë bën një agjenci SEO?

Një nga të metat e një blogu profesional? Duke qenë shumë i mprehtë, shumë i specializuar, kur shumica e lexuesve tashmë po përpiqen të…
Promovoni produktet me ndikues

Si të promovoni produktet dhe shërbimet e saj në ueb? Me ndikues!

Sipërmarrësi që dëshiron të shesë produktet e tij në ueb ka disa opsione: Referencimi "me pagesë" = lidhje të sponsorizuara (SEA).…
Gjeni sloganin e kompanisë

6 këshilla për të gjetur një slogan tërheqës për biznesin tuaj të vogël

“Vetëm bëje”, “Sepse ia vlen”, “Çfarë tjetër”, “Jeta është e bukur, për të rritur dhe…
referimi i bezdisshëm SEO i rremë i trafikut

Referim për mesazhe të padëshiruara: trafik i rremë, vizitorë robotë për t'ju tërhequr

"Mirëmbrëma Erwan, shpresoj të jesh mirë. Unë kam një pjesë të madhe të trafikut të faqes sime sealoft.fr e cila vjen nga bottraffic.live (meqë…
Përmirësoni dukshmërinë e faqes në internet

Si të përmirësohet dukshmëria e një siti në rajone të caktuara?

"Përshëndetje, kam një pyetje që mbikëqyrësi im i praktikës do të donte t'jua përcjell. Siç mund ta shihni në dokument, ...
Kontrata e mirëmbajtjes së ueb-it

Çfarë është një kontratë mirëmbajtjeje për një faqe interneti?

Një faqe interneti është si një kopsht. Pasi të krijohet, të pajiset, kërkon mirëmbajtje të rregullt për të qëndruar në…
Investoni Bitcoin Nabilla

Bitcoin: a duhet t'i besoni Nabilla-s për të menaxhuar pasuritë tuaja?

Në vitin 2018, Nabilla publikoi një video në Snapchat, në të cilën ajo promovoi bitcoin: https://youtu.be/Xgx0DmPIMLc "edhe nëse…
Mjetet e uebit të ndërtimit

5 lloje mjetesh dixhitale që thjeshtojnë jetën e profesionistëve të ndërtimit

Ndikimi i dixhitalit shtrihet në të gjitha fushat, madje edhe në ndërtim. Në të vërtetë, profesionistët në këtë sektor mund të…
Mjetet më të mira të LinkedIn

7 nga mjetet më të mira të Linkedin për të rritur ROI-në tuaj

LinkedIn ka evoluar nga një rrjet social për kërkimin e punës në një platformë të dedikuar për marrëdhëniet profesionale.…
Përmirësoni trafikun e SEO Veshjet e modës së tregtisë elektronike

Si të përmirësoni trafikun e një faqeje të tregtisë elektronike të modës dhe veshjeve që po fillon?

Pak para pushimeve, mora një email nga Bryann, i cili po punon për referencën natyrore (SEO) të një e-commerce...
çfarë të bëni me domenin e skaduar

Blerja e një domeni të skaduar: tema dhe menaxhimi i lidhjeve

"Përshëndetje Erwan, unë jam Guillaume dhe jam pjesë e promovimit CPEC59 nga Formaouest. Për një projekt personal, unë…
Pyetje kërkimore për fjalë kyçe SEMrush

Targat: Eksplorimi i fjalëve kyçe dhe kërkimi i pyetjeve popullore me SEMrush

Ndonjëherë dëgjoj në stërvitje "nuk di të shkruaj"; "Nuk kam asnjë ide". Por puna e SEO është…
hakoni uebsajtin wordpress

Si të siguroni një faqe WordPress viktimë të hakerimit dhe spamit?

Nëse, si unë, menaxhoni disa faqe interneti duke përdorur Wordpress, mund të keni marrë tashmë alarmin e mëposhtëm: Duke shtypur…
Kërko titujt e gabimeve shumë të mëdha RM Sport TV

Kërkoni koka shumë të mëdha në RMC Sport: si ta korrigjoni këtë mesazh gabimi?

Kur hapa RMC SPORT një mbrëmje, mora mesazhin e mëposhtëm: "kërkesat e kokës janë shumë të mëdha". kuptova…

Zënë akomodimin e një SCI pa pagesë

Cilat janë kushtet dhe pasojat e zënies pa pagesë të akomodimit SCI? “Përshëndetje, ne kemi...
llojet e sigurimit profesional

5 arsye (të besueshme) për të siguruar veten si profesionist

Hyrja në sipërmarrje është një bast që përfshin shumë rrezik. Është e përshtatshme të kufizohet dëmi për të abonuar…
Përkufizimi i hakerimit të rritjes

Hakerimi i rritjes – marketingu i rritjes: përmirëson bazat tuaja

Sapo lexova një artikull mbi "10 hakerët kryesorë të rritjes" për t'u ndjekur në Twitter. Përveç se ndër...
transferojmë marketingun në internet

Pse dhe si të kontraktoni marketingun tuaj në internet?

Outsourcing ose "outsourcing" konsiston në delegimin e një kompanie tjetër të detyrës për të kryer një detyrë. Ne bëmë një…
përmirësoni përdorshmërinë e faqes së destinacionit të AdWords

Si të përmirësoni përdorshmërinë e faqes tuaj të uljes?

Cilësia e faqes së uljes është thelbësore në zbatimin e një strategjie SEO. Gjithashtu, Google...
pagesa e sigurt online

Si mund të jeni të sigurt për të siguruar pagesat tuaja në internet?

Nëse jeni mësuar të blini mallra dhe shërbime në internet, është e përshtatshme që të…
reklamat fizike në media

Mediat e komunikimit fizik mbeten tërheqëse

Nëse është e vërtetë që sot komunikimi dixhital ka fituar terren, nuk duhet të harrojmë faktin...
konvertimi i tregtisë elektronike

Shndërrimi në tregtinë elektronike

Dëshironi t'i ktheni vizitorët tuaj në blerës? Kjo është krejt normale, sepse është objektivi i një dyqani online. Unë…
faqja e intranetit

A duhet të optimizohen faqet e intranetit ose faqet, qasja e të cilave është e mbrojtur?

"Përshëndetje, kam një pyetje të vogël në lidhje me SEMrush. A është e mundur të rikuperoni me SEM Rush ose një mjet tjetër, të dhënat ...
krijoni skedarin e kërkimit

Si të krijoni skedarin tuaj të kërkimit?

I identifikoni në mënyrë të përsosur objektivat tuaja dhe dëshironi të nisni një fushatë kërkimi me email? Fatkeqësisht ju humbni shumë ...
Bing Webmaster Tools

Shikoni lidhjet në faqen tuaj falas dhe me efikasitet me Bing Webmaster Tools?

Beteja ka nisur prej vitesh mes Bing dhe Google. Niveli i popullaritetit të motorit të kërkimit, shpërndarja e…
Google Search Console

Google Search Console: 6 këshilla profesionale për të përmirësuar faqen tuaj

Që nga janari 2018, Google ka rishikuar Search Console... për ta bërë atë një mjet thelbësor për çdo zhvillues/SEO. Këtu janë 6…
Emri i domenit të hostit CMS

Baza e një faqe interneti të suksesshme: emri i domenit, hosti dhe CMS

Si pothuajse të gjithë në brezin tim, unë mësova shkenca kompjuterike vetë. Më pas shkova në fakultetin juridik.…
Paketimi i tregtisë elektronike bën një përshtypje të mirë

Paketimi i tregtisë elektronike: si të lini një përshtypje të parë të mirë te klienti?

Shumë francezë tani po i drejtohen faqeve të shitjeve në internet për të bërë blerje dhe…
Bëni më shumë shikime në Youtube

SEO në Youtube: si të merrni më shumë shikime në videot tuaja?

Aktualisht, Youtube ka gati një miliard përdorues shumë aktivë. Nëse ndikuesit e kapnin shpejt hapësirën për të…
Mbështetje e komunikimit marketing objekt reklamues

Materialet e komunikimit të marketingut dhe artikujt promovues: çfarë opsionesh keni?

Reklamimi është një element i rëndësishëm për komunikimin me objektivat e mundshëm. Mediat e komunikimit dhe objektet reklamuese…
Shërbimi publik i dixhitalizimit CRM

Si mund të ndihmojë një CRM në dixhitalizimin e një shërbimi publik?

Në epokën dixhitale, të gjitha sipërmarrjet e biznesit po dixhitalizojnë operacionet e tyre. Shërbimi publik gjithashtu nuk është…
Strategjia e artikujve promovues shitjet verore

Artikuj promocionalë: çfarë strategjie të adoptoni për verën dhe shitjet?

Gjatë periudhës së verës dhe shitjeve, nga kompanitë mund të zbatohen strategji të ndryshme tregtare apo komunikimi. Që…
Komunikoni në kohë krize

Rrjetet sociale: si të komunikoni në kohë krize?

Nuk është më sekret për ju: të jesh në rrjetet sociale këto ditë është po aq jetike sa…

Si e siguroni marketingun në internet të një produkti që duket jo shumë seksi si vula e gomës?

Marketingu në internet përfshin teknikat e reklamimit të përdorura në internet për të rritur shitjen e një produkti ose shërbimi.…

Si të integroni SEO në strategjinë tuaj të marketingut përbrenda?

Marketingu është një fushë veprimtarie e përbërë nga shumë teknika specifike. Këto lejojnë promovuesit e faqeve të kenë më shumë shikueshmëri. Si i tillë, përbrenda…
host i migrimit të faqes në internet

Cilët janë faktorët kritikë që duhen marrë parasysh kur zgjidhni një host të ri në internet për të migruar një uebsajt?

Ka mijëra hoste në internet në internet, me kompani që kanë ekzistuar që nga fillimi i rrjetit…

Si e-commerce po ngre vendin e saj në tregun e dekorimit të brendshëm

Në vitet 70, garazhi në qendër të qytetit tim e zhvendosi aktivitetin e tij nga qendra në periferi.…

Cili objekt reklamimi i personalizuar duhet të favorizohet për një VSE / SME?

Artikujt promovues të personalizuar janë aksesorë të vegjël që mund të përdoren si mbështetje për logon ose sloganin e një kompanie. Ato kryesisht ofrojnë dy avantazhe për strukturat në fjalë.…
paketimin e e-commerce

Paketimi i tregtisë elektronike: cilat zgjidhje për NVM-të/NVM-të?

Periudha është veçanërisht e ngarkuar, si virale ashtu edhe për tregtinë elektronike. Në të vërtetë, me Covid-19, blerja e tregtisë elektronike është…
dyqan zero mbeturinash

Hapni e-shopin tuaj të produkteve zero mbetje!

Ekologjia dhe mbrojtja e mjedisit janë në qendër të të gjitha shqetësimeve sot, një nga arsyet pse mirë…
Disku USB i së ardhmes në renë kompjuterike

Çfarë e ardhme për çelësin USB në epokën e cloud?

Ruajtja e të dhënave po zhvillohet me një ritëm marramendës. Lojërat e mia të para në CPC 664 duhej të shtypeshin me dorë…
optimizoni UX-në e tij për faqen e tij të tregtisë elektronike

A është vërtet thelbësore të optimizoni UX-në tuaj për faqen tuaj të tregtisë elektronike?

Nëse keni një faqe të tregtisë elektronike, do të vini re se gjithnjë e më shumë lojtarë në sektor po zgjedhin një qasje…
udhëzues për logon e mediave sociale

Udhëzues për logot e mediave sociale

Nëpërmjet shërbimeve tona të dizajnit të logos, ne kemi pasur mundësinë të punojmë me disa profesionistë që duan të krijojnë…
blog i sigurt wordpress

Si (mirë) të siguroni blogun tuaj nën WordPress?

Të gjithë e dimë se interneti është bërë mjeti i parë kërkimor dhe platforma e parë e blerjeve për publikun e gjerë.…
zotëroni rrjetet sociale

Rrjetet sociale: si të bëheni mjeshtër në këtë çështje?

Instagram, Tweeter, Facebook, Tik Tok dhe YouTube janë bërë aq të rëndësishme sa shoqëria e sotme nuk mund të...

Si të pohoni praninë e kompanisë suaj në një ekspozitë tregtare?

Shfaqjet tregtare dhe panairet janë një levë efektive për shfaqjen e një biznesi. Fatkeqësisht, pjesëmarrja nuk mjafton...

E-commerce: 3 pika thelbësore për të vendosur dërgimin e parcelave tuaja

Fillimi i një aktiviteti të tregtisë elektronike nuk ka qenë kurrë kaq i thjeshtë nga pikëpamja teknike, por asnjëherë kaq delikat për shkak të…

Lol "Ekipi Pro"

28: Përplasja e parë e T03... Dhe fitorja e parë: 2020: 3 mars 15: COVID-03 na kërcënon. Shkollat ​​janë mbyllur dhe unë…

4 mënyra për të promovuar biznesin tuaj me një buxhet të ulët

Disa kompani ndajnë një pjesë të madhe të buxhetit të tyre për marketing dhe komunikim. Këto investime rrisin…
Kioska dixhitale e galerisë

Pse të pajiseni me një kioskë interaktive ose një tavolinë prekëse për ngjarje profesionale?

Për suksesin e një seminari, një seminari dhe madje edhe një shfaqjeje tregtare, nuk është e pazakontë të shohësh kompani…
blej fansat e mediave sociale

A duhet të blejmë fansa dhe “pëlqime” në rrjetet sociale?

Shumë kompani kur fillojnë në internet kanë refleksin të regjistrohen në rrjetet sociale. Koha kalon dhe...

Cili është përdorimi i teknologjisë dixhitale në Brittany? Përdoruesit e internetit, SME-të, komunitetet…

Në vitin 2013, saktësisht 5 vjet më parë, kisha propozuar një artikull të parë mbi përdorimet e teknologjisë dixhitale në Brittany.…

Uebi dhe telekomunikacioni: gjendja e lojës dhe perspektiva për sektorin

Tregu i telekomunikacionit dhe biznesit në internet po lulëzon në Francë. Me integrimin e pakushtëzuar të…

Efektiviteti i litarve të personalizuar për strategjinë e tij të marketingut

Një nga strategjitë më të njohura të marketingut për kompanitë sot është përdorimi i kullave…
promovim lokal në instagram

Rrjetet sociale: shembull i promovimit lokal në Instagram

Në vitin 2014, kisha propozuar një artikull të parë në Instagram. 6 vite më vonë, ky rrjet është vendosur përfundimisht në mesin e rrjeteve…

Auditimi i SEO: 3 mënyra (të forta) për të rritur trafikun dhe shitjet tuaja

Në shumicën e faqeve, korrelacioni është mjaft i përsosur midis rritjes së trafikut dhe rritjes së qarkullimit. Dhe…
si të llogarisni edgerank në facebook

Cilët janë elementët që merren parasysh në rang skajor?

Rrjeti social Facebook kishte më shumë se 2019 miliardë përdorues aktivë në Francë në vitin 37. Më shumë se një në dy francezë…

Dhënia me qira e zyrës: po sikur ndarja të ishte një plan më i mirë?

Si fëmijë, mund të keni ëndërruar të keni dyqanin, dyqanin ose lokalin tuaj, të jeni tregtar ose të keni një zyrë në rrugë...
Dispaly dinamike

Sinjalizime dixhitale: ekrane të lidhura në shërbim të dyqaneve dhe bizneseve

Tashmë muajin e kaluar po flisja me ju për sinjalistikën dixhitale, "ekranin" në ekranet jashtë shtëpisë tuaj...

Pse të përdorni një agjenci komunikimi kur krijoni një biznes?

Shumë kompani janë të rezervuara në idenë për t'ia besuar krijimin e faqes së tyre të internetit dhe komunikimin e tyre dixhital…

Kontabiliteti për konsulentët e pavarur: 3 koncepte që duhen kuptuar!

Kur filloni biznesin tuaj, një nga hapat e parë në planin e biznesit është përcaktimi i statusit të tij. Një kërkim…

3 elementë kryesorë për një fushatë posteri dixhitale

Ekrani dixhital pushton hapësirën publike: rrugë, zonat e pritjes për transport publik (ndalesë ose…

Zhdukja e kukive të palëve të treta në Chrome: çfarë do të ndryshojë?

Gjigandi amerikan Google njoftoi më 14 janar 2020, fshirjen e cookies të palëve të treta deri në vitin 2022. Është…

3 (relativisht) arsye të mira për të emëruar një menaxher të përkohshëm

2020 sapo ka filluar, por tashmë është një mundësi për të mësuar një shprehje të re për disa: menaxher i përkohshëm. Ti e di…
rrit audiencën në instagram

5 mënyra të provuara për të rritur një ndjekës masiv në Instagram

Instagram është një nga rrjetet sociale më të njohura në botë. Në fund të vitit 2019, ajo kishte më shumë se një miliard përdorues aktivë…

Pse të përdorni shërbimet e një agjencie të marketingut në internet në 2020?

Shumica e krijuesve dhe drejtuesve të biznesit sot kanë një sfond kompjuterik që i lejon ata të jenë të kënaqur me…

Udhëtimi i korporatës – Si ta organizoni atë në mënyrë efikase nga fillimi në fund?

A jeni një sipërmarrës? A keni një udhëtim kompanie në vazhdim? Nëse nuk dini ende si të organizoni...

Përforcues celular: për çfarë është ai? Si ta zgjidhni mirë?

Komunikimi i mirë kërkon mbulim të mirë rrjeti qoftë për telefonata apo për internet. Në fushatë…
Centrali WebRTC

Teknologjia WebRTC revolucionarizon mundësitë e centraleve tradicionale të telefonit

Ndërsa teknologjitë evoluojnë, konsumatorët bëhen më kërkues. Mundësia, falë dyqaneve në…

4 hapa për të zbatuar strategjinë tuaj dixhitale

Shprehja strategji dixhitale nuk është e re në Francë. Sipas Google Trends, është bërë mjaft popullor që nga viti 2013: Me…

4 arsye (përkatëse) për të përdorur çanta pëlhure të personalizuara për biznesin tuaj

Në një artikull të mëparshëm, ju shpjegova se, pavarësisht nga interneti dhe mundësitë e tij përrallore të marketingut, reklamimi është i mirë…
instaloni Windows 10 pc legion

Instaloni Windows 10 në një laptop të ri Legion (Y540)

Një herë në vit, devijoj pak nga Web Marketingu për të kronikë pak jetën time dhe për të ofruar…

Mos mendoni vetëm për Dropshipping por për Biznes

Rregullisht, gjatë trajnimit të SEO që unë drejtoj, më pyesin për Dropshipping. Në YouTube ka shumë video ku…

Menaxhimi i SEO-së tuaj kur jeni një biznes i vogël

Në internet, shikueshmëria e mirë është thelbi i luftës. Nëse nuk përfitoni prej tij, do të keni të gjitha…

Digital in Paris: definicion dhe aplikim konkret

Digital është rregullisht në qendër të lajmeve në Paris. Thjesht hidhini një sy Google News:…

Blerja e ndërtesës së parë të banesës: 10 gabime që duhen shmangur

Kush nuk e ka ëndërruar kurrë të ketë një pallat ose një grup apartamentesh në një pallat për t'i vendosur ato…

Përditësimi i algoritmit të dedikuar për fragmente të pasura

Google ka vendosur të modifikojë algoritmin e tij i cili i dedikohet fragmenteve të pasura ose ekstrakteve të pasuruara. Ky veprim synon para…

Si të menaxhoni mungesën dhe prezantimin në epokën e web 2.0?

Nga viti 2007 deri në vitin 2010, kam punuar në Irlandë në Blizzard. Çdo punonjës kishte 7 “ditë sëmundje”. Ai mundi pa...

Si të diversifikoni marketingun tuaj në internet

Zgjidhni teknologjitë dhe strategjitë më të mira për të rritur biznesin tuaj Pavarësisht nëse keni një dyqan fizik apo jo, marketingu…

SEO, një art racional me një element pasigurie

Nate Silver është një statisticien i shkëlqyer i specializuar në rezultatet e bejsbollit…dhe zgjedhjet politike. Në vitin 2008, ai parashikoi...

Si të përmirësoni referencën e faqes së një shoqate në Google?

Claire sapo më kërkoi këshilla në lidhje me referencën e faqes ANR France (Association Neurofibromatoses et Recklinghausen): "Ne…

Si të optimizoni faqen e produktit të një tregtie elektronike këpucësh?

"Përshëndetje Erwan, po ju kontaktoj sot sepse kam nevojë për mendimin tuaj për SEO. Çfarë surprize! Praktika ime…

OSSH: çfarë është dhe sa e rëndësishme është për kompaninë?

DSO, ose Ditët e Shitjeve të Jashtëzakonshme, është një term i përsëritur brenda kompanisë, veçanërisht kur shikoni…

Si të zgjidhni konsulentin tuaj SEO?

Motorët e kërkimit sot luajnë një rol të rëndësishëm për t'ju bërë të njohur për publikun e gjerë ose një objektiv…

Ligji Pinel dhe e drejta e refuzimit të parë

Ligji Pinel asimilon disa parime, disa avantazhe, por edhe disa të drejta nga të cilat e drejta e parablerjes është një.

Si të optimizoni menaxhimin e pikës suaj të shitjes?

Një pikë shitje ka nevojë për një strategji menaxhuese efektive për të pasur përfitim më të mirë. Kjo përfshin të mira...

Faqja e internetit e fondacionit Carla Bruni Sarkozy: një kosto e justifikueshme?

Gjatë një trajnimi SEO javën e kaluar, unë diskutova me të trajnuarit kostot e krijimit të një faqeje. Çmimi…

Fitoni para me AliExpress, Shopify dhe Dropshipping?

Me çdo trajnim të tregtisë elektronike që unë ofroj, lind pyetja: çfarë mendoni për Dropshipping? A mund të fitoni para ...

Si mund të modifikoj titullin dhe përshkrimin meta të një faqeje? Shembull WordPress

"Përshëndetje Erwan, doja t'ju pyesja nëse është e mundur të më shpjegoni përsëri se si të ndryshoj informacionin në ...

Si Printimi mund të ndihmojë tregtinë tuaj elektronike: ndërveprim dhe siguri

Një përdorues i fortë i Internetit që nga viti 1997, nuk humbas kurrë një mundësi për të reflektuar mbi kontributin e marketingut offline në një…

[Përditësim] Intervistë me Mehdi Coly, themelues i Linkeyword

  Në vitin 2013, takova Mehdi Coly gjatë zhvillimit të platformës së tij Linkeyword dhe kjo…

Shfaqja tregtare: ideale për të nisur biznesin tuaj

Aktualisht jam duke eksploruar marketingun konvencional apo edhe tradicional. Pas artikujve promocionalë javën e kaluar, ju propozoj sot...

A janë dhuratat, të mirat apo artikujt promovues?

Unë shoqëroj rregullisht disa krijues ose menaxherë më me përvojë në një reflektim mbi marketingun e kompanisë së tyre. Shumë shpesh kjo…
si te zgjidhni web host

Si të zgjidhni hostin tuaj për një projekt në internet?

Kur filloni në internet, çështja e zgjedhjes së hostit nuk lind. Shkruajmë pyetjen "krijo një...

Si të pozicionoheni në tregun e pasurive të paluajtshme në vitin 2019?

Le Monde sapo ka publikuar një artikull potencialisht shqetësues për të gjithë ata që kanë një projekt imobiliar. Blerësit dhe…

Fjala kyçe SIRET sipas PAA, kërkimet e lidhura dhe Përgjigja publike

Google tenton gjithnjë e më shumë t'i përgjigjet drejtpërdrejt përdoruesit të internetit, madje edhe për të parashikuar pyetjet e tij. Kur shkruani...

Lojtar i pastër: a duhet të marrësh me qira ambiente tregtare?

Termi lojtar i pastër zakonisht i referohet një kompanie (të re) që zhvillon biznesin e saj ekskluzivisht në internet. Shembull: një revistë në internet që…

Si të krijoni një reklamë efektive me baner?

Reklamimi me baner është një mjet komunikimi që gjithnjë e më shumë kompani po e përdorin. I njohur për…

Smartfoni i palosshëm: kush do të fitojë konkursin SEO Nextlevel?

Pas konkursit "SEO Hero" të vitit 2017, SEO-të francezë janë shumë të zënë me konkursin e smartfonëve të palosshëm Nextlevel.…
Si funksionon hologrami

Si funksionon një hologram? Cilat aplikacione për marketing?

Për të përcaktuar thjesht një hologram, ai është një fotografi 3-dimensionale. Si shumë të rinj të viteve '80, i pari im…

Bazat për një ndryshim të suksesshëm të biznesit

Në një mjedis që ndryshon vazhdimisht, kompanitë duhet të rishpikin veten ndërsa shkojnë, duke rrezikuar…

GDPR: një ndikim pozitiv në vendbanimin e kompanive

Nëse shkruani "domiciliation" në Google News, mund të hasni tema shumë të ndryshme: Vendbanimi bankar. Vendbanimi…

5 arsye për të vazhduar printimin e fletushkave

Një nga komponentët e transformimit dixhital është “paperless”, fakti i kufizimit apo edhe eliminimit të printimit dhe…
Marketingu me postë elektronike

Marketingu me email: gjetja e një mënyre më të mirë për të kuruar dhe shpërndarë përmbajtjen

Në vitet e fundit, sistemet e automatizimit të marketingut me email kanë pasur një ndikim global - dhe nuk është e vështirë…

Dixhitalizimi i bizneseve dhe profesioneve: kërcënim apo mundësi?

Fjala "dixhitalizim" po pushton dalëngadalë artikujt në internet. Në çdo koment në fund të faqes ose në Twitter, një…

Dhënia me qira e zyrës në PARIS: cilat janë kriteret për perspektivat?

Mjetet e SEO në mënyrë të natyrshme bëjnë të mundur renditjen e mirë të një faqe interneti, por edhe detyra më befasuese si studimi…

Çfarë duhet të dini përpara se të vazhdoni me ndërprerjen e veprimtarisë së sipërmarrësit të vetëpunësuar

Edhe aventurat më të mira kanë një fund, ndaj është normale t'i bëni vetes pyetjen e ndërprerjes...
softuer për buletinin

5 përfitimet e softuerit të buletinit për fushatat tuaja të marketingut

Gjithnjë e më shumë përdorues lexojnë emailet e tyre në pajisjet mobile dhe kompanitë e kanë kuptuar këtë. Të…

Reflektim i shpejtë në një faqe reklamimi të automjeteve profesionale

B2B e-commerce dhe platformat e rrjeteve B2B përfundimisht duhet të tejkalojnë qarkullimin e e-commerce...

Ekspertiza e pasurive të paluajtshme: pushtimi i një pozicioni kryesor në Google

Që nga studimet e mia, jam interesuar seriozisht për pronat e paluajtshme. Gjatë masterit kam shkruar një disertacion “të fitosh me pasuri të paluajtshme”; atëherë unë kam…

7 gabimet më absurde të përkthimit në marketing

Në një artikull mbi "7 gabimet fatale për një tregti elektronike", ne kishim diskutuar tashmë nevojën për një përkthim që…

Microsoft Dynamics 365: si po shkon instalimi?

Me softuerin e tij Dynamics 365, Microsoft ka implementuar një zgjidhje biznesi globale që kombinon një sistem të fuqishëm…

4 këshilla për të mos humbur (marrëzi) intervistën tuaj të punës

Ndërsa shfletoja shtypin në gjuhën angleze, hasa në disa histori mjaft të çuditshme që lidhen me intervistat për punë.…

7 Gabime fatale në tregtinë elektronike

Nr. 1: Kërkoni nga klienti të krijojë një llogari për të bërë një porosi A keni bërë ndonjëherë blerje…

Faqe me një faqe: e mjaftueshme për zejtarët dhe referencën e tyre lokale?

Përshëndetje Erwan, unë jam aktualisht i pavarur, konsulent i marketingut në internet. Ashtu si ju, edhe unë jam i apasionuar pas punës time. Unë përpiqem të…

Rendisni mirë në pyetjen "garzë pambuku" në Google?

Përshëndetje Ervan! Do të më duhet një dorë, jam në dosjen time të trajnimit në pjesën e fjalëve...

RBE: forma e vdekjes

Unë bëj një mënjanë në këtë blog për një vështirësi të konsiderueshme administrative në 2018: "Regjistri i Pronarëve Përfitues" ose…

Doming: modë apo investim për t'u banalizuar?

Kur isha adoleshente, kisha pantallona sportive të zeza. Falë lapsit të saj të artë, nëna ime shtoi akronimin...

Lioni kryeqyteti i dixhitalit dhe jo Parisi?

Në vitin 2013, Google Penguin 2.0 shkatërroi shumë sajte, veçanërisht ato të botuesve të vegjël që abuzuan me ankorat e sakta……

Karta gri, bashkimi i makinave, tarifat: drejt më dixhitale

Administrata po shkon drejt më shumë shërbimeve dixhitale. Të gjithë i harrojnë sukseset, pra faqet dhe shërbimet që askush nuk…

E-commerce: si më të mëdhenjtë bëjnë diferencën falë logjistikës së tyre

Tregtia elektronike po përparon në mënyrë të qëndrueshme në Francë: La Tribune shpjegon se "Franca po synon 100 miliardë euro në…

Si e optimizon realiteti i shtuar marketingun gjithëpërfshirës?

Markat janë vazhdimisht në kërkim të mënyrave të reja dhe efektive për të bindur klientët e tyre të blejnë produktet e tyre ose të miratojnë…
Thomas Dutronc në ekranin e gjelbër

Investimi me qira: pse prisni?

Në punë dëgjoj shpesh: “Kam në plan të investoj në pasuri të paluajtshme pas disa vitesh”. Menjëherë m'u ngritën flokët. Investimi me qira...

Cili është ndryshimi midis CMS dhe Framework? cilin të zgjidhni?

Kohët e fundit, një nga klientët e mi bëri disa citate për ridizajnimin e faqes së tij. Në mënyrë spontane ai po lëvizte drejt…

Pse të investoni në pasuri të paluajtshme?

Investimi në pasuri të paluajtshme ju lejon të përfitoni nga një efekt kryesor: efekti i levës së kredisë. Ky efekt mat rentabilitetin…

Dixhitale kundrejt printimit: bast mbi ROI, jo në paragjykimet tuaja!

Nuk jam në gjendje të flas për letër/print brenda një strategjie komunikimi. Në fakt, unë vizatoj thelbësoren…

Studime për ta bërë marketingun në internet punën tuaj!

Profesionet e reja shfaqen me marketingun dixhital. Ky sektor në lulëzim mirëpret profesionistë të rinj (menaxheri i projektit…

E-commerce: 10 ide për paketimin e produkteve tuaja… dhe klientët tuaj

Që prej disa vitesh që zhvillohet blogu, fillimisht iu afrova çështjes së referencës, më pas asaj të tregtisë elektronike. Nëse…

Krijimi i bizneseve fillestare: a keni menduar për ekonominë e argjendtë?

Për të krijuar një start-up, nuk duhet të respektoni të gjitha klishetë. Nuk ka nevojë të jesh një burrë i bardhë...

Si të krijoni një SAS në internet? Për çfarë kostoje?

Fantazi ose Graali i Shenjtë, krijimi i biznesit tërheq gati 600 kandidatë çdo vit (000 në 591 sipas INSEE).…
Kërkimi i postës elektronike B2B

Kërkimi i emailit B2b: a duhet të blini skedarë të kompanisë?

Një kompani që nis aktivitetin e saj në vitin 2018, përballet me të njëjtën vështirësi madhore si të moshuarit prej vitesh...

SME: për çfarë shërben një person në strategjinë tuaj të marketingut?

Një SME me një indeks të lartë të transformimit dixhital (ITN) rritet 6 herë më shpejt se një kompani "tradicionale":…

Zyra me qira në Paris, metoda online

Për të kryer aktivitetin tuaj në mënyrë korrekte, preferohet të gjeni një hapësirë ​​pune të përshtatshme. Sipërmarrësit janë të aftë në…

Viza ESTA USA: hapi i parë përpara vizës “biznes”.

Në prill 2018, diskutova me ju për herë të parë vizën ESTA për të udhëtuar në Shtetet e Bashkuara. Artikulli…

Krijoni një startup: nga kërkimi i ideve te formalitetet (kbis…)

“Një komb fillestar është një komb ku të gjithë mund t'i thonë vetes se mund të krijojnë një start-up. Unë dua që…

Optimizimi i kategorisë së tregtisë elektronike: vendoseni veten në "pompë motorike"

Në shumicën e tregtive elektronike që unë ndjek, fletët e produkteve janë më mirë dhe më mirë të informuara dhe të optimizuara për…

Sipërmarrës i automjeteve, çfarë duhet të dini përpara se të hidheni në këmbë?

Për shkak të avantazheve të shumta që lidhen me të, vetë-sipërmarrja ofron zgjidhje të prekshme për zbatimin e mirë…

Rënia në renditje dhe humbja e trafikut: pranë shtratit të Immobilier.notaires.fr

Në qershor 2016, publikova një artikull të parë në Immobilier.notaires.fr, më pas në proces ridizajnimi. Faqja u rendit e 13-ta…

Pse dhe si të krijoni një central virtual?

Që nga viti 2013, blogu ka shpjeguar se si të rritet trafiku dhe të kapni perspektivat ("drejtimet"). Kur një përdorues plotëson një formular ose...

Ndërtimi: si të filloni një biznes dhe të gjeni klientë?

Kohët e fundit, pata kënaqësinë të krijoj disa vende për zejtarët dhe kompanitë e ndërtimit, shpesh në fazën e krijimit. Vete…

Pse Google nuk indekson një faqe në faqen time?

SEO konsiston në zbatimin e të gjitha praktikave të mira të njohura për të siguruar referencën e duhur të një siti. Të…

Kaloni përmes një agjencie imobiliare për të shitur pronën tuaj?

Transaksionet e pasurive të paluajtshme ndërmjet individëve përfaqësojnë afërsisht 50% të tregut; gjysma tjetër e pasurive të paluajtshme shitet nga…

Drejt një shteti dhe kompanish të dixhitalizuara në maksimum?

Emmanuel Macron është presidenti ynë për 1 vit. Me këtë rast, iu riktheva programit të tij dixhital.…

Artistët: si t'i bëni të njohura veprat tuaja në internet?

Ashtu si çdo sipërmarrës që fillon biznesin e tij në internet, një artist duhet të bëhet i njohur për të shitur.…

Udhëtoni në SHBA: çfarë është ESTA?

Unë kam qenë tashmë në Shtetet e Bashkuara disa herë në fillim të viteve 2000 ... në tranzit nga LAX (Los Angeles) në ...

Si të zbuloni një rrjedhje uji në një ndërtesë?

Qëllimi kryesor i blogut është të analizojë tregun e pasurive të paluajtshme dhe të japë komente për blerjet. Ja ku shkojmë...

Si të vlerësoni fjalët kyçe që gjenerojnë trafik?

"Përshëndetje Erwan, doja të dija nëse është e rëndësishme të llogarisni një raport trafiku/fjalë kyçe për të ditur performancën e fjalëve kyçe...

Shpejtësia e faqes: pse HTTP/2 e kombinuar me SSL po bëhet normë

I implementuar që nga viti 2015, protokolli HTTP/2 prish shpejtësinë e ngarkimit të faqeve dhe ngadalë po bëhet normë.…

A ia vlen ende katalogu i letrës në epokën e marketingut dixhital?

Kur fillova biznesin tim në internet në 2012, 100% e të ardhurave të mia erdhën nga referenca natyrore (SEO). Më saktë,…

Si i indekson dhe përditëson Google faqet e një faqe interneti?

"Përshëndetje Erwan, duke qenë pak në praktikë për momentin, aq më shumë në praktikë, po shikoj pak në…

Ndryshimi i emrit të domenit: kini kujdes të mbani të vjetrin!

Jeta e një kompanie ndonjëherë kalon përmes ndryshimit të emrit: marrje/shkrirje, ndryshim strategjie, drejtimi... Në internet, kjo...

Si të kundërshtoni bllokuesit e reklamave Adblock?

Sot u përpoqa pa sukses të lexoja një artikull të gërvishtur nga një reklamë. E pamundur ta mbyllësh pa Adblock. Një…

Krijoni SASU-në tuaj në internet: udhëzime për përdorim

SASU zgjidhet gjithnjë e më shpesh nga sipërmarrësit për fleksibilitetin që demonstron në…

A është më mirë të krijoni start-up-in tuaj në Francë apo në një parajsë fiskale?

Brukseli sapo ka denoncuar 7 vende evropiane të cilat në sytë e tij janë të përfshirë në evazion fiskal: Belgjika, Qiproja, Hungaria, Irlanda, Luksemburgu, Malta dhe...

Agjencia e komunikimit dixhital: gjeni ofruesin tuaj të shërbimit

Sot, dixhitali ka një vend qendror për çdo kompani. Megjithatë, përballë një numri në rritje të profesionistëve të kualifikuar,…
Softuer për krijimin e logos së faqes në internet

5 mjete thelbësore për krijimin e një logoje në internet

Gjetja e një logoje kur krijoni një faqe interneti është një hap vendimtar, ai përfaqëson një identitet. Ti mundesh…

Faqja ime është prapa në Google. Si të shpjegohet kjo?

"Përshëndetje, unë jam duke punuar në referencën natyrale të faqes së internetit https://www.babouche-maroc.com. Vë re se faqja është e strukturuar mirë…

E-commerce: si të shesësh verë në Shtetet e Bashkuara?

Marion punon me kompaninë Cargo 2 në një projekt të tregtisë elektronike: shitjen e verës në Shtetet e Bashkuara. Aktualisht,…

Uberizimi i sektorit ISSH

Në fushën e shërbimeve të internetit dhe 2.0, ofruesit e shërbimeve po i bashkohen paketës dhe po revolucionarizojnë aktivitetet e tyre...

Si të përmirësoj referencën natyrore të tregtisë time elektronike?

"Erwan, unë vij tek ju sepse kam vështirësi me referimin natyral. Gjatë praktikës jam përballur me një…

Bulevardi Twilight: kur Ardisson merr Squeezie

Për një herë, unë do të flas për SMO (optimizimin e mediave sociale) dhe për rrjedhojë gjenerimin e trafikut/audiencës nga rrjetet...

A duhet të përdoren gabimet drejtshkrimore për SEO?

"Përshëndetje Erwan, kisha një pyetje në lidhje me referencën natyrore. Unë jam duke krijuar një faqe interneti dhe kam bërë ...

Përshkrimi i punës: gjuetari i pasurive të paluajtshme

Agjenti imobiliar i specializuar në kërkimin e pasurive të paluajtshme, gjahtari i apartamenteve është një ndërmjetës i cili është përgjegjës për…

Të kesh një etiketë titulli identik dhe një etiketë identike H1 në një faqe, a është serioze?

Pyetja e javës ka të bëjë me fenerin dhe etiketën <h1>. A duhet të jenë të ndryshëm në një...

Vlerësime të rreme të klientëve të Google dhe TripAdvisor: një plan i mirë?

Kur dy kompani janë qafa dhe qafa në internet, përmbajtja e krijuar nga përdoruesit do të…

Harta e pozicionimit të konkurrentëve SEMrush: Çfarë të konkludojmë?

Pyetja e javës lidhet me krahasimin dhe konkretisht se si fjalët kyçe përcaktojnë konkurrentët tanë në…
karuseli i faqes në internet

A duhet të përdorni një karusel për faqen tuaj?

Në vitin 2017, shumë tregti elektronike ende ofrojnë një karusel në faqen e tyre kryesore. Kështu që pyetja lind shpesh...

Qira të mobiluara në Paris: ka kushte të reja?

Tregu i qirave të mobiluara në Paris po evoluon vazhdimisht, si çdo sektor në zhvillim. Këto ndryshime ndodhin me...
Google Search Console 2

Pse Google Search Console? Si ta konfiguroni atë?

"Përshëndetje, unë do të doja të vendos një kod HTML të tastierës google serach në faqet e faqes së kompanisë. Unë nuk…

Cili është ndryshimi midis një certifikate SSL falas dhe një certifikate me pagesë?

Javën e kaluar, Michael mori një ofertë nga një kompani për të zhvendosur faqen e tij në HTTPS. Google nuk lejon më...

Përdorni platformat e blogimit për të krijuar një rrjet lidhjesh?

"Pyetja e javës" nga Fabrice: Kur kërkoni në google për shembull "Blog Tahiti", rezultatet e para tregojnë për…

Pse u zhduk faqja ime nga Google? Kujdes nga përmbajtjet e kopjuara!

“Përshëndetje Ervan, e lejoj veten të të shkruaj sepse kisha një problem brenda kompanisë time. Atje…

Referenca në poker: tërheqja e parashikueshme e Partouche

Më 15 maj 2013, një artikull në Le Monde njoftoi tërheqjen e Partouche nga pokeri në internet. Hequr fillimisht nga…

Referencimi i tregtisë elektronike: cilësia e faqes ka përparësi ndaj lidhjeve

Të shqetësuar për praninë e tyre (ose më saktë mungesën e tyre) në renditjen e motorëve të kërkimit, shumë shefa...

Etiketa kanonike: për të kufizuar përmbajtjen e kopjuar në faqen tuaj

Rand Fishkin sapo publikoi një video mbi etiketën "rel=canonical" dhe përdorimet më të mira të mundshme. Nuk mund ta injorosh këtë etiketë...

Zbuloni dhe rregulloni gabimet 404 me Screaming Frog

"Përshëndetje Erwan, Ne kishim shikuar së bashku disa gjëra në faqen e internetit të kompanisë ku po bëj praktikën time: aptatio.com. Unë…

Ekolobreizh: si të ndihmoni një faqe të festave dhe fundjavave të pazakonta?

"Përshëndetje zoti BARGAIN, unë punoj për shoqatën Ekolobreizh (ekolobreizh.bzh) me qendër në Finistère në Saint Goazec. Kjo e fundit ofron…

A duhet të fshihet teksti apo të hiqet në një version celular të një sajti?

Pyetja SEO e javës: "Përshëndetje Erwan, shpresoj që gjithçka të shkojë mirë nga ana juaj (ndoshta me pushime)...

Avokati: 10 ide për të gjetur klientë në ueb

Dekreti 2014-1251 i datës 28 tetor 2014, në lidhje me mjetet e komunikimit të avokatëve (= reklamat), u lejon atyre të dërgojnë…

Cila është gjatësia maksimale e një titulli në SEO?

Në vitin 2011, MOZ po teston gjatësi të ndryshme titujsh në një artikull. Çuditërisht, ky artikull konfirmon: Rëndësia e…

Faktorët e renditjes 2017: Studimi SEMrush

SEMrush sapo ka publikuar një studim mbi faktorët e renditjes në Google. Metodologjia është veçanërisht interesante në…

Google u kushton më pak vlerë teksteve të fshehura

Blogu MOZ sapo ka publikuar një artikull me temën "si Google trajton tekstin e fshehur CSS/javascript?". Të…

Pse nuk i ndjek disa kërkesa për kuotim...

Kohët e fundit kam marrë kërkesën e mëposhtme të kuotimit: Në përgjithësi, çdo kontakt profesional që marr mbetet konfidencial. Përveç…

Udhëzimet e cilësisë së kërkimit: si e vlerëson Google cilësinë e përmbajtjes

Google sapo përditësoi Udhëzimet e tij të Cilësisë së Kërkimit më 11 maj. Këto janë rekomandime për përdorimin e…

A duhet të përdorni grimca buke për faqen tuaj?

"Përshëndetje Erwan, kam një pyetje në lidhje me përdorimin e grimcave të bukës në nivel SEO. A është më mirë të përdorësh një bukë...

Optimizimi i SEO të tregtisë elektronike: ku të filloni?

Meqenëse kam punuar për Formaouest ose UCO në kontekstin e kurseve të tregtisë elektronike, ndjej se disa studentë janë të pafuqishëm në…

Si të bëni një auditim të shpejtë në internet të konkurrencës?

Si mund ta di nëse kam një shans për t'u renditur mirë në një pyetje? A ja vlen…

SEO: a ka faqja ime lidhje toksike? A duhet t'i mohoj ato?

Stéphane punon në faqen http://combiercocktails.fr; pasi shikon lidhjet e tij nga Ahrefs, ai ndjen se këta të pranishëm…

A favorizojnë Google dhe Youtube disa kandidatë presidencialë?

Shoqata Data for Good sapo ka nisur një studim përmes faqes së saj Algotransparency për të ngritur shqetësimet në lidhje me theksimin e…

Sa kohë për të parë efektin e një lidhjeje në renditjen tuaj?

Nëse e keni ndjekur këtë blog për disa javë, apo edhe nëse e keni ndjekur SEO në ndonjë mënyrë tjetër, ju...

Zgjedhja e fjalëve kyçe: ju duhet të fitoni klientët, jo vizitorët!

Hervé po mendon për mundësitë e zhvillimit të trafikut në faqen e tij: a është një ide e mirë për të kapur sa më shumë…

Të gjitha këshillat tona për zgjedhjen e duhur të statusit tuaj

EURL, SARL, SA… ka shumë statuse ligjore për një kompani dhe nuk është gjithmonë e lehtë t'i ndjekësh ato…

Si të garantoni rezultate bindëse për një sondazh?

Sondazhi luan një rol qendror në shumë fusha, veçanërisht në biznes ku ky mjet bën të mundur vlerësimin e opinionit të…

Konkursi SEO Hero: cilat mësime të para për të mësuar?

Në nëntor 2016, Wix publikon një artikull duke shpjeguar pse zgjidhja e tyre SEO është më e mira: http://www.wix.com/blog/2016/11/10-reasons-why-wix-seo-is-the-best stride, e…

Krijoni një faqe interneti: zgjidhni platformën e duhur!

Dëshironi të krijoni një faqe interneti por hezitoni mes zgjidhjeve të ndryshme? Disa këshilla për t'ju ndihmuar të zgjidhni një…
Google Ads bisht i gjatë

Si të synoni për bishtin e gjatë me Google Ads?

Në SEO si në SEA, kërkimi i fjalëve kyçe është vendimtar. 80% e trafikut tuaj do të vijë nga fjalë kyçe…

Auditim i shpejtë i një e-commerce dhe fokusimi në përmbajtjen e kopjuar

Philippe komenton për tregtinë e tij elektronike, lucasdelli.com: Se çdo variacion ngjyre/produkti korrespondon me një URL. Si rezultat, shumë skedarë…

SEO International: çfarë strategjie të adoptoni për të pushtuar disa vende?

Pyetja SEO e javës ka të bëjë me SEO Ndërkombëtare. Cilat janë praktikat më të mira nëse synoni disa…

Agjencia e komunikimit: rinovim i vërtetë profesional

Rimendoni punën tuaj me një agjenci komunikimi Shpërthimi dixhital ka transformuar rrënjësisht mjedisin e marketingut. Komunikoni…

SEO: pse Google nuk shfaq etiketën time të përshkrimit meta?

Pyetja e javës: pse Google nuk po shfaq etiketën time të përshkrimit meta? “Kam ndryshuar titullin dhe…

Rezervimi, migrimi dhe ridizajnimi i një siti nën WordPress

[Mohimi i përgjegjësisë: Unë nuk jam një profesionist i Wordpress!] Ideja është të dokumentoj këtu hapat e ndryshëm që kam…

Si të referoni siç duhet kampin tuaj? Auditimi i SEO Express

"Përshëndetje Erwan, unë ripërpunova listën time të fjalëve kyçe në Semrush. Mora fjalët kyçe Moténo dhe ato ...

A mund të përpilohet një raport AdWords nga fjalë kyçe të fshira?

Pyetja e Google Adwords këtë javë për të ndryshuar SEO: si të gjeni fjalë kyçe të fshira ose të pezulluara…

Pozicioni Zero: si të jesh në krye të Google?

Pyetja e javës ka të bëjë me një temë që nuk është trajtuar kurrë deri më tani në këtë blog: pozicioni zero ose…

Shkëmbimi i lidhjeve: si të shmangni një dënim të Google Penguin?

Në vitin 2017 ende, disa SEO me sa duket nuk kanë dëgjuar kurrë për Google Penguin. Dua këtë “kërkesë partneriteti” si provë...

Si t'i referohemi një sajti të shërbimeve audiovizive zanore?

Aktualisht jemi duke punuar në referencën e Voix-Off-Pros.fr, specialist në shërbimet audiovizive zanore. Meqë ra fjala, kur flas spontanisht për...
Shpallje

Rast praktik: 12 këshilla të thjeshta për një fushatë Google Ads

Sot, po hedh një vështrim në fushatën e reklamave të një miku. Unë ju sugjeroj të bëni një turne së bashku dhe…

Rast praktik: a është faqja juaj e optimizuar për SEO?

Faleminderit Sylvie për pyetjen e javës, e cila ka të bëjë me një shembull të optimizimit të SEO të faqes në internet. “Përshëndetje Ervan,…

Cili është bishti i gjatë në SEO? (Infografikë)

Referencimi natyral ose SEO konsiston në zënien e pozicioneve të para në Google për të kapur trafikun maksimal. Dhe…

Si të matet ndikimi i referencës natyrore (SEO)?

Pyetja referuese "e javës": "Përshëndetje! Mora guximin... t'ju lë një mesazh në aparatin tuaj telefonik...

KPI-të e tregtisë elektronike: reagime mbi studimin Wolfgang Digital

Me qendër në Irlandë, Wolfgang Digital është një agjenci marketingu shkencor. Ata i bazojnë vendimet e tyre të marketingut në internet në analizën e të dhënave……

SEO: a duhet të kemi frikë nga përmbajtja e kopjuar për SEO-në e saj?

Sandrine na jep kënaqësinë të kontribuojmë në blog me një pyetje në lidhje me përmbajtjen e kopjuar: "Përshëndetje,…

Punëtori referimi: studimi i një vendi pikture qeramike

Pas një E-commerce 2 javë më parë, ne po studiojmë këtu një faqe vitrinë e cila paraqet ofertën e një artisti në…

A duhet të miratojmë formatin e faqeve të përshpejtuara celulare (AMP)?

1/ Çfarë është AMP? Konkretisht, AMP u ofron përdoruesve të internetit një version shumë të rafinuar të një faqeje: Sipas një artikulli…

Si të humbisni tregtinë tuaj elektronike? 5 gabime që duhen shmangur

Refleksi i parë kur dikush më flet për referencën e një E-commerce? Shikoni kurbën e trafikut në…

ERP me burim të hapur: a ia vlen vërtet?

Komunikimi brenda një kompanie është një nga çështjet kryesore në jetën tuaj profesionale. Komunikoni shpejt me...

Blogimi në Le Monde ose Huffington Post: një plan i mirë SEO?

Kujtesa e 37-të: SEO = lidhje + përmbajtje. Për përmbajtjen, normalisht tani keni një ide se çfarë të shkruani…

Shkrimi i përmbajtjes: a duhet të përsërisni fjalë kyçe?

Pyetja e javës: "Përshëndetje! Shpresoj të jeni mirë! Siç ju thashë, unë…

Shpejtësia e sitit: cili është ndikimi i gabimeve të javascript ose W3C?

Pyetja SEO e javës: "Përshëndetje Erwan! Do të doja të dija ndikimin e 71 gabimeve në javascript (terminale…
Vlerësimi i vështirësisë së fjalëve kyçe

Si të vlerësoni vështirësinë e një fjale kyçe ose një pyetjeje?

Pyetja u mor me email më 17/08... dhe ne jemi tashmë në datën 29. Kështu që ishte koha për ta shqyrtuar!…

Si të trajnoheni në Web Marketing dhe të gjeni një punë?

Vitet e fundit, oferta e trajnimit në SEO / Web Marketing ka shpërthyer. Dua ta grupoj në 5 kategori…
ujku mur rrugë

Gjithçka, tani: sindroma Ujku i Wall Street

Sapo pashë, 2 vjet vonë, Ujku i Wall Street nga Martin Scorsese. Filmi fillon...

Çfarë bën një ridrejtim 301? 6 pyetje për të ditur gjithçka

1/ Çfarë është një ridrejtim? Një ridrejtim konsiston në drejtimin e përdoruesit të internetit nga një URL në tjetrën. Rastet klasike:…

Gjenerimi i një audiencë në Youtube: Strategjia e korrikut

Reperin Jul e zbulova duke ndjekur kanalin e zotit JDay në Youtube dhe duke analizuar një nga klipet e tij. Unë…

Si të kapni më shumë trafik me një strukturë të optimizuar?

Struktura e faqes tuaj ndikon në renditjen tuaj në motorët e kërkimit. 2 vende të barabarta, por duke bërë zgjedhjen…
strategjia e ueb-it për celular

Studimi i ADOBE: 4 shtylla për një strategji efektive të ueb-it për celular

ADOBE publikoi në shtator 2015 një studim të paqartë të quajtur "Mobile është strategjia e vetme". Unë vij prej andej…

Cila është puna e një konsulenti IT në SSII?

Ardhja e teknologjisë dixhitale po gjeneron lindjen e profesioneve të reja dhe mundësi të mëdha pune. Mund të marrim një ide...

Euro 2016: a janë kritikat ndaj skuadrës franceze objektive?

Futbolli në biznesin e internetit? Nuk është hera e parë.... madje na solli disa lidhje (Ouest-Francë, Allez-Brest...). Si…

Cilat janë përdorimet e një platforme të menaxhimit të të dhënave?

Edhe pse ende shumë shpesh keqkuptohen nga profesionistët e marketingut, Platformat e Menaxhimit të të Dhënave janë të gjithë bujë. KA…
AB Testing - Biznes në Internet

Testimi A/B i Google Analytics: optimizoni konvertimet tuaja!

Testimi A/B dhe optimizimi i konvertimit nuk e kanë vendin që meritojnë në Web Marketing... ose në këtë blog...
Bypass Bloctel

Blocktel: po sikur (më në fund) të kalonit në Marketingun Inbound?

Që nga 1 qershori 2016, qeveria ka krijuar një listë të opozitës ndaj kanavacës, të quajtur Blocktel. E pistë…
skedari i klientit të kërkimit të postës elektronike

A duhet të blini një skedar emaili klienti për kërkimin tuaj?

Pas pyetjes që titullon artikullin A duhet të blini një skedar emaili klienti për kërkimin tuaj?, ka…
Bleni fjalë kyçe të Google

Si të blini fjalë kyçe në Google?

Pyetja mund t'ju habisë, por shumë përdorues të internetit pyesin veten se si të blejnë fjalë kyçe në Google: Unë…
Planifikimi i fjalëve kyçe

Si të kapni trafikun në një shprehje ose një fjalë kyçe?

Tema tashmë është trajtuar në forma të ndryshme në blog: si të fitoni vizitorë, të kapni trafikun…
Trajtimi i kancerit në AdWords

Si të dini se kush zotëron një faqe, një emër domaini?

Ashtu si galaktika jonë, numri i përdoruesve të internetit dhe faqeve të internetit po zgjerohet vazhdimisht. Ndër faqet e reja, jo të gjitha ofrojnë…
arton1413

Meet Up French Tech Quimper – 20 Prill 2016

Këtë të mërkurë, më 20 prill, u organizua një takim në Quimper rreth Tech Brest+ Francez. Qëllimi është që të…
Rezultatet lokale të agjencisë imobiliare pont l abbé

Si të referoheni në faqen e një agjencie të pasurive të paluajtshme?

Agjencitë e reja imobiliare hapen çdo ditë...ndërsa të tjera mbyllen në të njëjtën kohë. Agjencitë imobiliare janë kompani…
Temat ROPO

Ueb për të ruajtur: përkufizimi dhe shembuj të strategjive përkatëse

Rrjeti për të ruajtur është tendenca në rritje e përdoruesve të internetit për të kërkuar informacion mbi një produkt, përpara se të…

Prezantimi i ProvideUP, platforma e ofrimit të projektit

Në artikullin tim të mëparshëm, përmenda ndër mundësitë e kontraktimit të detyrave, përdorimin e platformave të tilla si Codeur, Upwork, etj.

Benchmarking: portali i pasurive të paluajtshme për noterët e së ardhmes

Benchmarking është arti i studimit të konkurrentëve tuaj dhe për të përfituar më të mirën prej tyre për biznesin tuaj. Metoda e zhvilluar ndër vite...
Idetë e fjalëve kyçe

A duhet të heqim fjalët kyçe në favor të ideve?

Marketingu i motorit të kërkimit (SEM) mbështetet në kërkimin e fjalëve kyçe: Nëse në…
Tregti elektronike fitimprurëse

A mund të fitojë para një ditë tregtia juaj elektronike?

Ndërsa rrija në Buzzsumo një mbrëmje, hasa në një artikull të postuar në yourstory.com: Postuar në…
Barometri i tregtisë elektronike

Çfarë teknologjish dhe tendencash të internetit duhet të adoptoni për faqen tuaj?

Ne marrim rregullisht kërkesa për kuota për të ridizajnuar faqet. Dy kategori kryesore: Faqet e krijuara në platforma…

Pasuri të paluajtshme të personalizuara: kodet e reja të shitjeve

Parimi i pronave të paluajtshme me porosi po imponohet dalëngadalë në tregun e gurit, duke transformuar kodet tradicionale të transaksionit.…
SSL HTTPS Google SEO

Si ndikon HTTPS në SEO në 2016?

Që nga gushti 2014 dhe shpallja e SSL-së si kriter renditjeje në Google, ne kemi pasur mundësinë të trajtojmë drejtpërdrejt…
Synoni për SEO të markave kyçe

Fjalë kyçe të markës: a duhet të synoni fjalë kyçe konkurruese në SEO?

MOZ sapo ka publikuar një artikull mbi optimizimin e një faqeje për Fjalë kyçe të markës, fjalë kyçe ose fraza që…
Përvoja e dyqanit të librave në Amazon

Kur tregtia elektronike rrit shitjen me pakicë

Në PONT-L'ABBE (29120), një qytet me 8 banorë ku sapo kemi ngritur zyrat tona, biznesi duket se është në gjendje të keqe.…
këshilla-innovate-si-një-startup

Risi si një startup, një gjendje shpirtërore dhe mjete: raporti i ngjarjes

Technopole Quimper Cornouaille organizoi debatin "Inovo si një startup" më 28 janar 2016. Kjo ngjarje është themeluar…

FBA: a duhet t'i besoni Amazon ruajtjen dhe shpërndarjen e produkteve tuaja?

Programi FBA (përmbushja nga Amazon - përmbushur nga Amazon), lejon tregtarët elektronikë të delegojnë në Amazon logjistikën e…

Pse vlerësimet negative janë thelbësore në një tregti elektronike

Powerreviews sapo ka publikuar një studim mbi vlerësimet negative dhe ndikimin e tyre në të ardhurat nga tregtia elektronike. Kjo dëshmon…
Faktorët e renditjes së Google MOZ

Faktorët e renditjes së SEO për një faqe në Google

Pyes veten se si ta poziciononi mirë faqen tuaj në Google? Këtu do të merremi me faktorët e renditjes së SEO…
BREITLING REPLICA WATCH - Biznes në Internet

TPE, SME: kujdes për hakimin e faqes suaj "të vjetër"!

Shumë kompani kanë qenë në ueb prej vitesh. Një faqe e vjetër që nuk evoluon mund të jetë…

Udhëzues praktik për SEO lokale dhe rajonale në Google

Versioni i parë i këtij udhëzuesi lokal SEO daton nga 12/02/2014. Ajo erdhi nga një shkëmbim i parë me email...
Shkruani një email profesional

Si të shkruani një email krejtësisht profesional?

Sot do të dalim nga korniza 100% e marketingut në internet... por jo aq shumë. Në të vërtetë, shkrimi i një emaili është…
Vlerësimi i cilësisë së kërkimit në Google

Udhëzuesi i Google për vlerësimet e cilësisë së sitit

Vetëm për përdorim të brendshëm, Google sapo ka publikuar zyrtarisht versionin e plotë të udhëzuesit të vlerësimit për herë të parë.
Shembull i fushatës me email

Fushata me email: 6 këshilla të fuqishme për sukses

Për të transmetuar mesazhin e saj në internet, një kompani ka disa kanale të marketingut në internet: SEA, SEO, SMO, përkatësia, shfaqja...

Google Search Console: baza e SEO

Motorët e kërkimit, veçanërisht Google dhe Bing, u ofrojnë webmasterëve mjete të fuqishme për t'i mbështetur ata në…

A mund të bëjë një tregti elektronike pa SEO?

Sapo kam lexuar një artikull nga faqja angleze "Practical E-commerce", e datës 30 tetor 2015. Në këtë artikull, autori,…

Faqja e tregtisë elektronike SEO: 10 këshilla universale

Këtë muaj, patëm kënaqësinë të reflektonim mbi strategjinë online të një faqeje tregtare. Pra, këtu janë…

50 ide konkrete për të promovuar faqen tuaj dhe kompaninë tuaj

"Nëse do të isha deri në dollarin tim të fundit, do ta shpenzoja për marrëdhëniet me publikun." Nëse nuk do të kisha më...

Si të komunikoni në internet në kohë krize? Rasti BIGARD

Ditët e fundit, kriza e derrit ka qenë në lajme: Ari në 2015, pavarësisht nga sektori i aktivitetit dhe…

SEO e kapelës së zezë: Testi i shpërthimit të lidhjes Attracta

Attracta është një kompani amerikane e mjeteve dhe shërbimeve të SEO. Ata që përdorin një llogari Hostgator marrin rregullisht ofertat e tyre.…

Shqyrtime të opsionit të dukshmërisë së motorit të kërkimit Godaddy

Ndërsa rinovoja një emër domaini në Godaddy, hasa në këtë: paketimi i marketingut është…

Gëzuar Festat: Si po përgatiten SEO-të për të

Kisha menduar të lija një lakonik "Gëzuar festat dhe shihemi në 2015". Por ishte paksa e ngushtë për sa i përket numrave...

Mësoni teknikat e lidhjes së SEO të kapelave të zeza me Cdiscount

Në krye të referencës së një e-commerce të bukur për disa muaj, unë shqyrtoj herë pas here liderët...

Norma e klikimeve dhe renditja në Google: shkurtore e Attracta

Në fushatën e saj të fundit të postimeve, Attracta pretendon se trondit siguritë e SEO: "Cili është kriteri nr. 1 që...

E-reputacioni: si të heshtin thashethemet?

  Kohët e fundit, pata mundësinë të merrem me një rast mjaft interesant të menaxhimit të reputacionit elektronik. Kontakti i parë me klientin:...

Çfarë strategjie SEO për 2015? A keni një plan?

Sot, mora një kërkesë për kuotim për të marrë përsipër një faqe udhëtimi. Në mënyrë spontane doja të...

Postimi i François Rollin mbi SEO të lirë

Postimi i François Rollin: "Islam... nga franceinter I - Transkriptimi: nga ora 2:05, François Rollin...

Gjenerimi i trafikut në një faqe interneti: krijimi i lidhjeve nuk mjafton!

Lidhjet hyrëse përbëjnë rreth 40% të faktorëve të renditjes së një faqeje në motorët e kërkimit. Instinkti i parë...

Citat SEO: 10 kërkesat e mia më të mira për SEO

  [Isha duke renditur emailet e mia... dhe doja ta ndaja me ju. Unë mendoj se…

Norma e klikimeve 2014 sipas pozicionit të një faqeje në Google

Kthehu te bazat me një studim të publikuar në blogun MOZ më 1 tetor. Bëhet fjalë për shkallën e klikimeve…

Miti i 200 faktorëve të renditjes së Google

  E kujtova në një artikull të mëparshëm: çdo algoritëm plotëson kriteret. Por ato të Google nuk…

Referencimi i faqes suaj të internetit në mënyrë efikase dhe të shpejtë

Ky premtim i bukur buron nga një email që sapo mora (po, po, në tetor 2014). Pa e kërkuar...

Juppé kundër Sarkozy: kush fiton në rrjetë?

Nicolas Sarkozy dhe Alain Juppé në Kanë gjatë G20, 3 nëntor 2011 (E. FEFERBERG/AFP).…

Si të renditni një faqe për fjalën kyçe "Ekrani i gjelbër" në Google

  1/ Fjala kyç: karakteristika dhe vështirësi. Vëllimi: Fjala kyçe sfond jeshil ka një potencial të caktuar për…

Certifikata elektronike SSL, një aset për referencë

Google sapo ka njoftuar në blogun e saj të Webmaster-it se "HTTPS" tani do të jetë një faktor renditje për motorin e tij të kërkimit.

Optimizo madhësinë e imazhit me Yahoo! Smush.it

Shpejtësia e ngarkimit është e rëndësishme për një faqe: Kontribuon në një përvojë të mirë të përdoruesit: a…

Jetoni me të ardhura pasive me internetin?

A mund të jetoni me të ardhura pasive me internetin? E gjitha varet nga ajo që ju e quani "të jetuarit". Le të marrim dy sajte mjaft të njohura…

Rishikimi 1&1 i tregtisë elektronike: si të mos qëlloni ambulancën?

Një nga klientët e mi më pyeti se çfarë mendoja për ofertat 1&1. Në vend që të vazhdohet në…

Zgjidhja e ndëshkimit të Google Penguin SEO – Panda

Ndërsa programi televiziv nuk më frymëzoi sonte, u kontaktova nga webmaster i faqes http://www.alovelyworld.com, i cili u takua…

Lidhjet (backlinks, netlinking…): me çfarë strategjie të filloni?

Lidhjet janë një shenjë shumë e fortë e popullaritetit për motorët e kërkimit. Por kur bëhet fjalë për lidhjet,...

Faqja e parë e garantuar në Google me SEOTAGE dhe GREEN SEO

Gjatë javëve të fundit që kam qenë shumë i interesuar për Twitter, kam bërë shumë kontakte, disa prej tyre me zhvillues. Unë…

Renditja e Google për termin "anglisht ligjore"

A mendoni se SEO është e rezervuar për shprehje ultra-konkurruese si "shlyerja e kredisë"? Epo jo.…

Si të zgjidhni një agjenci SEO dhe të vlerësoni referencën e saj?

  Qoftë në ueb ose në sajte të pavarura, shërbimet SEO/SEO janë të shumta. Si…

Ricikloni përmbajtjen e tij për të prodhuar artikuj të rinj

Më 27 shkurt 2013, publikova artikullin "Si ta renditni mirë faqen tuaj në motorët e kërkimit". Lektorimi i tij...

Shtëpi në fermë: plaga e negociatorit të pasurive të paluajtshme?

Kur punoja në një noter si negociator, isha mjaft krenar për vlerësimet e mia në lidhje me çmimin...